Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Sommersesongen på Ledaal

Sommersesongen på Ledaal starter mandag 15. mai. Museet holder åpent hver dag gjennom sommeren fram til 31. august.

Stavangers vakre kongebolig ble oppført i perioden 1799-1803 og fungerte som lystgård for Kiellandfamilien. Vi anbefaler våre gjester å også besøke rederboligen Breidablikk på andre siden av Eiganesveien for et innblikk i livet i Stavangers borgerskap gjennom hele 1800-tallet. Billett til Ledaal gir også adgang til Breidablikk.

Informasjon om åpningstider, billettpriser og lignende finner du her.

Større grupper som ønsker omvisning bes kontakte oss for å lage en egen avtale. Ønsker du å bestille skoleformidling? Kontakt vår museumspedagog på formidling.kultur(a)museumstavanger.no eller benytt vårt bestillingsskjema.