Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Julearrangement

Jul på Breidablikk og Ledaal

10. des. 2017 KL. 10:00 - 16:00

Søndag 10. desember inviterer vi til vårt årlige julearrangement på Breidablikk og Ledaal og byr på aktiviteter og julekos for store og små. De vakre stuene fra 1800-tallet er pyntet og klar til å ta imot gjester, julenekene er hengt opp og baksten er på plass på kjøkkenet. Her kan man lære om hvordan man feiret jul i gamle dager og bli bedre kjent med våre to praktbygg i Eiganesveien.

På låven på Breidablikk kan man hoppe i høyet og se juleforestilling, og i kafeen serveres kaffe, gløgg og julegrøt. Juleverkstedet, fortellerstund, sporløype og julemusikk sørger for god, gammeldags julestemning i adventstiden. Det blir ponniriding i parken, og selvfølgelig kommer nissen!

Detaljert program for dagen kommer.